Over BadkamerTV Discounter

BadkamerTV Discounter is een van de vele verkoopsites die ECG Nederland BV in beheer heeft. Sinds 2012 is ECG Nederland BV leverancier van BadkamerTV producten die uw badkamer omtoveren tot een ruimte van ontspanning, genieten en wellness. Deze producten bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs aan consumenten maar ook aan de zakelijke markt middels een professionele e-commerce organisatie.

Sample banner

Op onze verkoopsite kunt u het complete assortiment inzien voor Badkamer TV’s en Badkamer audio. BadkamerTV’s al dan niet uigerust als SpiegelTV is een blikvanger in iedere badkamer. Helder beeld voorzien van een Samsung panel en mooi geluid staan centraal, zodat u optimaal kunt genieten van uw TV in uw badkamer. De BadkamerTV's zijn waterbestendig (IP-X5), werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Door zijn geringe diepte kan een BadkamerTV eventueel fraai in de muur worden geïntegreerd of stijlvol aan iedere muur worden bevestigd.

Onze waterdichte speakers voldoen aan al uw specifieke wensen of u ze nu in de sauna plaatst, bij het zwembad of in uw eigen badkamer. U kunt deze aansluiten op uw eigen muziek installatie of koppelen met uw BadkamerTV of Wipod muziekinstallatie. De Wipod Pro is het centrale punt in uw badkamer. De draadloze badkamerradio is dé oplossing voor muziek in uw badkamer, tuin, wellnessruimte, of voor uw spa. De Wipod afstandsbediening staat draadloos in verbinding met de versterker. Via een Bluetooth verbinding speelt u tevens zeer eenvoudig de muziek van bijvoorbeeld uw iPod over uw badkamer speakers!

Neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke mooie BadkamerTV producten wij aanbieden.

Onderstaande video geeft hiervan een korte impressie weer.